(Poistunut julkaisusta)

Kesäkeräilijöitä pakkasvarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018

Etsitkö coolia kesätyötä tulevan kesän helteiden vastapainoksi? Kiinnostaako sinua itsenäinen, fyysinen työ, joka tarjoaa myös erinomaiset ansaintamahdollisuudet? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt KESÄKERÄILIJÖITÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan. Tehtävä on määräaikainen kesälomasijaisuus.

Työssäsi keräilet ääniohjauskuulokkeiden antamien ohjeiden mukaiset pakastetuotteet käsin eri keräilypaikoilta, järjestät ne lavalle ja kuljetat lavan trukin avulla lähettämöön, jonka jälkeen aloitat jälleen uuden keräilykeikan. Pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, jota tehdään noin -25 asteen työympäristössä. Töitä on viikoittain tarjolla 3–5 vuoroa, työtilanteen ja toiveittesi mukaisesti. Töitä tehdään vuoroviikoin vaihtuvissa aamu- ja iltavuoroissa, klo 6–14 ja klo 14–22. Työt alkavat mahdollisuuksiesi ja sopimuksen mukaan 1.4–4.6.2018 välillä ja jatkuvat ainakin 31.8.2018 asti.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Aikaisempi varastokokemus ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Kesätyöntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden päästä kokeilemaan rajojaan fyysisissä ja itsenäisissä tehtävissä haastavissa olosuhteissa. Tässä työssä onnistumiset aidosti palkitaan! Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme lisäksi olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Palkitsemme hyvästä työstä erittäin motivoivalla suoritelisällä, joka on varastoalan parhaita Suomessa! Voit omalla aktiivisella työskentelylläsi ansaita jopa 1000–1500 €/kk suoritelisää peruspalkan lisäksi. Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta sekä lisistä.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Ensimmäiset perehtymiset alkavat jo huhtikuun alkupuolella, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.