(Poistunut julkaisusta)

Kesäkahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme asiakkaallemme Varkauteen kesäkahvilatyöntekijää ajalle 3.7.-11.8.

Työtehtävät pitävät sisällään päivittäisiä kahvilan rutiinitehtäviä, alustavia valmisteluita, esille laittoa, ympäristön siisteydestä huolehtimista, asiakaspalvelua sekä tarjoilua.

Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja iloista asiakaspalvelusta nauttivaa tekijää, joka voi olla yhtä hyvin koululainen tai opiskelija tai jo alalla aiemmin työskennellyt. Kassakokemus plussaa. 

Työt ajoittuvat keskiviikosta sunnuntaihin tarvittaessa klo 11-20 välille.

Valittu hakija työllistyy tehtävään RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä määräaikaisella sopimuksella.

Palkkaus Mara TES mukainen.

Hygieniapassi vaaditaan.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 4124279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.