(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoitteluhaku 2020
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Kesäharjoittelijoita koko Suomen alueelle

”Hartioille sopivasti kuormaa ja aina isommat saappaat tarjolla.”  

Oletko innokas ja oppimishaluinen nuori osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa rehdissä ja raudanlujassa työporukassa? Meillä on sinulle pesti, oli paikkasi sitten papereiden parissa tai betonimyllyn kyljessä.  

Rakennusalan monipuolisimmat ja mielenkiintoisimmat kesätyö- ja harjoittelupaikat ovat nyt haussa työmaillemme ja toimistoillemme ympäri Suomen.  

Meillä olet alusta saakka osa porukkaa – arvostettu tekijä. Pääset työskentelemään ammattilaistemme kanssa, kohtaamaan haasteita ja viemään oppimasi seuraavalle tasolle, joka päivä. Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet urapolkusi rakentamiseen. Pääset myös jakamaan kokemuksia toisten harjoittelijoiden kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. 

Haluamme tutustua paremmin sinuun ja osaamiseesi, olitpa sitten opintojesi alkutaipaleella tai alasta jo enemmänkin kokemusta kartuttanut. Kerro siis hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja siitä, millainen työkaveri olisit. Kerro myös sinua kiinnostavista työtehtävistä ja toivomastasi harjoittelun ajankohdasta. Mikäli haet myös gradu- tai diplomityöpaikkaa, kerrothan hakemuksessasi, mitkä aihepiirit sinua kiinnostavat ja miksi.

Miksi YIT:lle?

Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua. Jos sinulla on kysymyksiä kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä https://www.yitgroup.com/fi/toihin-yitlle/opiskelijoille  -sivulla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12 - 14 koko hakuajan.

Liity myös Kesätöihin YIT:lle -Facebook-ryhmään! Ryhmässä jaetaan ajankohtaista tietoa hakujemme tilanteesta sekä kuulumisia työmailtamme ja toimistoiltamme. Voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja saat vinkkejä kesätyöhakuun. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, heti ensimmäisistä päivistä lähtien.