(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoitteluhaku 2020 päällystys- ja kiviainesliiketoimintaan
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Kesäharjoittelijoita koko Suomen alueelle päällystys- ja kiviainesliiketoimintaan

Päällystyksen ja kiviaineksen kesätyö- ja harjoittelupaikat ovat nyt haussa ympäri Suomen. Haemme kesäharjoittelijoita asfalttityömaille, kiviaineksen murskauslaitoksille ja keskuslaboratorioon. Lisäksi haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin toimistotehtäviin.

Haluamme tutustua paremmin sinuun ja osaamiseesi, olitpa sitten opintojesi alkutaipaleella tai alasta jo enemmänkin kokemusta kartuttanut. Kerro siis hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja siitä, millainen työkaveri olisit. Kerro myös sinua kiinnostavista työtehtävistä, harjoittelupaikan sijainnista ja toivomastasi harjoittelun ajankohdasta. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2020. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, heti ensimmäisistä päivistä lähtien.  

YIT myy Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille. YIT:n ja Peabin yrityskaupan toteutuminen vaatii vielä Euroopan kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Yritykset ennakoivat, että kauppa voidaan toteuttaa vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen aikana.