(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoitteluhaku 2019
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Kesäharjoittelijoita koko Suomen alueelle

Haluaisitko olla viimeistelemässä Helsingin toista keskustaa Pasilan Triplassa? Tai rakentamassa uutta raitiotietä Tampereelle? Vai kiinnostaisiko sinua kesätyö päällystyksen parissa tai liiketoimintamme tukeminen konttoritehtävissä? Tule kanssamme rakentamaan parempaa elinympäristöä!

Rakennusalan parhaat kesätyöpaikat

Tulevanakin kesänä rakennusalan monipuolisimmat ja mielenkiintoisimmat kesätyö- ja harjoittelumahdollisuudet avautuvat innostuneille tekijöille työmaillamme ja toimistoillamme ympäri Suomen. Rakentamisen tehtävien lisäksi etsimme harjoittelijoita myös kalustopalveluidemme ja tukifunktioidemme tehtäviin. Monipuoliset hankkeemme tarjoavat mahdollisuuksia niin talon- ja infrarakentamisen taitajille, kuin kalustopalveluiden osaajille. Päällystyksessä harjoittelupaikkoja on asfaltoinnin lisäksi tarjolla myös kiviaineksen parissa, sekä tuotekehityksessä asfalttitehtaillamme.

Meillä pääset työskentelemään raudanlujien ammattilaistemme kanssa ja saat mahdollisuuden näyttää kykysi haastavien tehtävien parissa, olit sitten alan tuore osaaja tai kokeneempi konkari. Harjoittelijat pääsevät myös jakamaan kokemuksia toistensa kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Meillä on tarjota paljon erilaisia uramahdollisuuksia pitkälle tulevaisuuteen. Tule pelaamaan joukkueeseen, joka saavuttaa voitot yhdessä!

Hae mukaan voittajajoukkueeseen

Hakemuksesi avulla haluamme tutustua paremmin sinuun ja osaamiseesi, kerrothan siis millainen työkaveri olisit ja monipuolisesti aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Kerro myös sinua kiinnostavista työtehtävistä ja toivomastasi kesäharjoittelun ajankohdasta. Mikäli haet myös gradu- tai diplomityöpaikkaa, kerrothan hakemuksessasi, mitkä aihepiirit sinua kiinnostavat ja miksi.

Jos sinulla on kysymyksiä kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä yitgroup.com/tyopaikat -sivulla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15 koko hakuajan. Liity myös Kesätöihin YIT:lle -Facebook-ryhmään! Ryhmässä jaetaan ajankohtaista tietoa hakujemme tilanteesta, voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja saat vinkkejä kesätyöhakuun.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, heti ensimmäisestä päivistä lähtien.

Haluaisitko syventää osaamistasi laadukkaasta rakentamisesta ja työmaan toiminnasta? Tarjoamme kesäharjoittelupaikkoja myös osana YIT Opinnot -ohjelmaa. Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä.