Kesäharjoittelu / Ydinturvallisuussuunnittelu, laitosturvallisuus: Luokitusasiakirja
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme kesätyöntekijää Olkiluoto 1 ja 2 -laitosyksiköiden turvallisuusluokituksen ja maanjäristysluokituksen kehittämisen tehtäviin. Tulet työskentelemään osana Ydinturvallisuussuunnittelu-yksikön laitosturvallisuustiimiä Olkiluodossa. Ydinvoimalaitosten ydinturvallisuuden kannalta tärkeät järjestelmät, rakenteet ja laitteet luokitellaan niiden turvallisuusmerkityksen perusteella eri turvallisuusluokkiin ja niiltä vaadittavan maanjäristyskestoisuuden perusteella eri maanjäristysluokkiin. Nämä luokitukset esitetään ydinvoimalaitoksen luokitusasiakirjassa. Turvallisuus- ja maanjäristysluokittelu ovat tärkeimpiä keinoja varmistaa, että ydinturvallisuuden kannalta tärkeimmät kohteet saavat tarvitsemansa huomion.

Tehtävässäsi osallistut Olkiluoto 1 ja 2 -laitosyksiköiden turvallisuus- ja maanjäristysluokituksen kehittämiseen painottuen erityisesti maanjäristysluokituksen esittämiseen prosessijärjestelmien virtauskaavioissa sekä laitteilta ja rakenteilta maanjäristyksen aikana ja jälkeen vaadittavien ominaisuuksien määrittämiseen. Lisäksi osallistut luokitusten esittämistavan kehittämiseen Olkiluoto 1 ja 2 -laitosyksiköiden luokitusasiakirjassa. Perehdytyksen työhösi saat laitosturvallisuuden tiimistä. Kesätyön myötä kerrytät itsellesi kaikkialla ydinalalla sovellettavissa olevaa osaamista. Lisäksi saat kesän aikana monipuolisen kuvan ydinturvallisuuden tehtävistä Olkiluodossa.

Aikaisempi työkokemus Olkiluoto 1 ja 2 -laitosyksiköillä, ydinvoima-alan työkokemus ja opinnot katsotaan eduksi. Tehtävä soveltuu teknillisen tai matemaattis-luonnontieteellisen alan yliopisto-opiskelijalle. Toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Aapo Taavitsainen, puh. 050 375 7912 tai aapo.taavitsainen@tvo.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549090
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aapo Taavitsainen (aapo.taavitsainen (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050 375 7912
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta