(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelu 2020 Eekoo (alle 18-vuotiaat)
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Eekoon kesäharjoittelupaikat 2020 nyt haettavissa!

Haemme iloisia, rohkeita ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita nuoria kesäharjoitteluun useisiin Eekoon toimipaikkoihin. Kahden viikon mittaisessa palkallisessa harjoittelussa pääset tutustumaan myyjän, liikennemyymälätyöntekijän tai ravintolatyöntekijän tehtäviin. Harjoittelusta maksetaan 370 euron korvaus.

Odotamme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, sekä hyviä käytöstapoja. Kesän aikana saat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ja hyvin hoidettu harjoittelujakso voi poikia sinulle jatkossa uusia työmahdollisuuksia Eekoolla.

Harjoitteluun voit hakea, jos olet peruskoulussa, kymppiluokalla tai lukiossa (ei ammattitutkinnon opiskelijoille eikä suorittaneille). Harjoittelun voi suorittaa vain kerran yhdellä toimialalla. Jos siis olet viime vuonna ollut tutustumassa kaupassa, voit nyt hakea liikennemyymälään tai ravintolapuolelle, mutta et enää kauppaan.

Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelemme kaikki hakijat rekrytointitapahtumissa. Täytäthän hakemuksesi huolella. Olemme sähköpostilla yhteydessä hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä, joten käythän säännöllisesti tarkastamassa postilaatikkosi. Tarkasta myös roskapostikansio, joskus viestit voivat ohjautua sinne automaattisesti.

Tällä lomakkeella haet Eekoon kahden viikon kesäharjoittelupaikkaa. Täytä sähköinen hakemus 15.3.2020 mennessä osoitteessa www.s-kanava.fi/tyopaikat

Jos olet yli 18-vuotias ja/tai ammattitutkinnon opiskelija/suorittanut, voit hakea Eekoon kesätyöpaikkoja. Kesätyöpaikkoja haetaan eri lomakkeella.

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen hr-tuki.eekoo@sok.fi