(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita
Proxion

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Haussa hiomattomia timantteja!

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen Suomen johtavien asiantuntijoiden seurassa? Entä innostaisiko kesäpesti rennossa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Tai innovaatiomatka Berliiniin? Mikäli haluat saada huippuduunin huikeilla eduilla, kannattaa laittaa hakemus tulemaan Proxionille: kesä Proxionilla on nimittäin omaa luokkaansa! 

Palkkaamme kesäksi 2018 jokaiselle toimipisteellemme kesätyöntekijöitä: turvalaitesuunnittelijoita, sähkö- /sähköratasuunnittelijoita, infrasuunnittelijoita ja ohjelmisto-osaajia – you name it! Toivomme sinun olevan DI- tai AMK – opiskelija ja että sinulla on hyvin suoritettuja opintoja takana vähintään muutaman vuoden ajalta. Olet innokas ja oppimishaluinen: osaat ajatella omilla aivoillasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus raidemaailmaa kohtaan on plussaa. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen - aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD18-pelisääntöjä.

Älä siis enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si, tuore opintosuoritusotteesi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi 

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!

Mikäli haluat vakuuttaa meidät myös älyllisellä ylivertaisuudellasi ja innovatiivisella ajattelumaailmallasi, liitä hakemuksesi mukaan vielä tulevaisuutta luotaava lyhyt esitys (max. 4 A4-sivua ja / tai 10 pptx-diaa tai valitsemasi muu esitysmuoto), jossa käsittelet tulevaisuuden infrastruktuurin vaatimuksia / mahdollisuuksia / kehitystarpeita Suomessa raideliikenteen näkökulmasta. Voit tarkastella aihetta henkilöliikenteen, tavaraliikenteen tai näiden molempien kannalta. Toivomme, että huomioit esityksessä muut liikennemuodot, sekä ratkaisujen turvallisuuden, käytettävyyden ja sujuvuuden. Arvostamme boksin ulkopuolelta tulevaa ennakkoluulotonta ja syvällistä omaa pohdintaa sekä selkeää esitystapaa. 

Lahjomaton raati käy läpi kaikki selvitykset ja valitsee joukosta parhaimman. Idean luoja pääsee palkinnoksi syksyllä 2018 Proxionin Timanttitiimin edustajien kanssa huikealle Innotrans-messumatkalle Berliiniin(tsekkaa https://www.innotrans.de/en/)!

Nyt kannattaa hieroa älynystyröitä, sillä tällaista tilaisuutta ei kannata missata!