(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita, Tuotantotyö
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Etsitkö tekniikan alan kesätyötä, joka sisältäisi kiinnostavia tehtäviä ja tekniikoita sekä mahdollisuuden nähdä tulevaisuuden uramahdollisuuksia kivassa kesätyöporukassa? Kuulostavatko laatu ja jatkuva parantaminen asioilta, joita haluaisit työnteossa korostettavan? Tule Muratan tuotantotehtäviin kesäksi 2019 Vantaalle!


Palkkaamme useita kymmeniä kesäharjoittelijoita työskentelemän tuotantotehtävissämme piiantureiden ja anturikomponenttiemme valmistuksessa kesällä 2019. Tuotannon kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi materiaalien, kuten piikiekkojen, edistämistä prosesseissa, tuotantolatteiden ja tuotantojärjestelmän käyttöä sekä tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta ja mikroskooppityöskentelyä. Tulet osaksi tiimiä, johon kuuluu useita oman työvuorosi operaattoreita, aluevastaava sekä vuoroesimies, jotka yhdessä vastaavat tuotannon sujuvuudesta. Teet yhteistyötä myös huollon, prosessikehityksen ja prosessilaadun kanssa.


Kesätyö tuotannossamme tapahtuu laboratoriomaisissa puhdastiloissa, sillä korkeiden laatuvaatimusten tuotteemme ovat hyvin herkkiä esimerkiksi lialle ja pölylle ja vaativat siksi erityisolosuhteita. Tuotantotyömme on vuorotyötä, ja voit valita mikä seuraavista vuoroista sopii kesääsi parhaiten:


  • Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
  • Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.
  • Viikonlopun yövuoro pe-la 22:30 - 10:45, 2 perättäistä yötä*
  • Viikonlopun päivävuoro la-su 10:30 - 22:45, 2 perättäistä päivää*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantai työpäivän.


Tuotantoympäristömme puhdashuoneineen opettaa sinulle paljon puolijohde- ja elektroniikkatuotannon tehtävistä ja teknologioista. Tuotannossamme on monia erilaisia prosessivaiheita joihin työllistyä: tuotteen matka alkaa piikiekoista ja anturielementin valmistuksesta ja jatkuu komponenttien kokoonpanoon päätyen lopulta lopputestaukseen ja pakkaukseen. Kesätyömme on mahdollisuus kurkistaa millaista on kansainvälisesti toimivan, jatkuvasti kasvavan yrityksen toiminta ja millaisia rooleja tuotantomme voi esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Vantaan Martinlaaksossa, jonne on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin.


Tehtävään hakevalta odotamme:


  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Hyvää asennetta työntekoon ja motivaatiota tuotantotehtäviin
  • Halua ja kykyä tehdä vuorotyötä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Lisäksi arvostamme kiinnostusta tekniikkaan, aikaisempaa vuorotyökokemusta sekä harrastuneisuutta tai teknisiä opintoja. Tuotannon kesätyö on erinomainen mahdollisuus teknistä alaa (esim. elektroniikka, fysiikka, materiaalitekniikka, konetekniikka, prosessinhoito, mikromekaniikka) ammatti- tai korkeakoulussa opiskelevalle tai alalle aikovalle, kartuttaa työkokemusta tulevaisuutta varten. Sovit hyvin meille, jos sinulla on hyvä tekemisen meininki ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen!


Kuulostiko sinulle sopivalta kesätyöltä? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun lähettämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit juuri tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Kesätyöt kestävät sopimuksen mukaa touko-kesäkuusta elokuun loppuun. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista huhtikuun aikana.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä saat 21.1.-1.3. rekrytoija Satu Virtaselta (p.0400837990) aina tiistaisin klo 15-16 tai urasivuiltamme www.muratafinland.com