(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita, Tuotantotyö (arkivuorot)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Sytyttäisikö kesä elektroniikkateollisuuden parissa? Haluaisitko valmistaa ja kehittää tuotteita, joilla edistetään turvallisuutta ja elämänlaatua? Me muratalaiset ainakin haluamme ja haastamme sinutkin työskentelemään toimivamman yhteiskunnan puolesta! Voit nyt päästä mukaan joukkoomme kehittämään ja kehittymään.

Etsimme reippaita kesäharjoittelijoita toimimaan Operaattoreina piipohjaisten antureiden tai anturikomponenttien valmistuksen arkivuoroissa. Operaattorina työskentelet laboratoriomaisissa puhdastiloissa vastaten omalta osaltasi tuotantoerien edistämisestä ja laadun tarkkailusta. Työ voi sisältää esimerkiksi materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä ja testauksia, tietojenkäsittelyä sekä visuaalista laaduntarkastusta ja mikroskooppityöskentelyä. Tässä tehtävässä toimit tuotantomme keskiössä ja työskentelet yhteistyössä tuotannon tuen, huollon ja tuotekehityksen kanssa.

Tuotantomme toimii 24/7. Työvuoromme ovat arkisin:

* Päivävuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
* Yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Huolellisuutta ja tarkkuutta
* Erinomaista asennetta ja motivaatiota
* Halukkuutta ja kykyä tehdä vuorotyötä
* Vähintään 18 vuoden ikää

Lisäksi arvostamme:

* Kiinnostusta ja innostusta tekniikkaan
* Aikaisempaa kokemusta vuorotyöstä
* Toimintaa kehittävää asennetta

Koulutamme kaikki työntekijät tehtäviin, joten ammattikoulutus ja/tai aikaisempi työkokemus alasta ei ole välttämätöntä! Operaattorin kesätyö on erinomainen mahdollisuus teknistä alaa opiskelevalle tai alalle aikovalle (esim. elektroniikka, fysiikka, materiaali- tai konetekniikka, prosessinhoito) kartuttaa osaamista ja ymmärrystä tuotantotyöstä. Erinomaisten oppimismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme hyvän työporukan ja tuotteet, joilla on merkitystä liikenneturvallisuuden ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevasta linkistä 18.3.2018 mennessä. Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään arjen 2-vuorossa vai yövuorossa ja mille ajanjaksolle etsit töitä. Viikonlopun vuoroihin löydät ilmoituksen erikseen.Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoija Satu Virtaselta, joka vastaa tiedusteluihin torstaisin klo 14-16 numerossa 0400-837 990.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com