Kesäharjoittelijoita siivouspalveluun Tampereelle
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Etsitkö kesätyötä, jossa pääset kehittymään aidosti vastuullisissa ja itsenäisissä tehtävissä? Tai oletko pohtinut uraa  siivousalalla? Tämä on sinun mahdollisuutesi!

Etsimme nyt innokkaita ja kehittymishaluisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivouspalveluiden pariin Tampereen  toimipisteellemme!

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kiinteistöhuollon tehtävissä ajokortti ja kokemus viher- ja ulkoalueidenhoidosta on plussaa. Mainitse hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti kiinteistöhuollon vai siivoustehtävään. Mainitse myös ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna, osoitteessa hanna.kovanen@rtkpalvelu.fi  Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. 

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424956
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Olli Rissanen (olli.rissanen (a) rtkpalvelu.fi)
  • Puhelin: 029 029 3504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa