(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita, prosessilaatu
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Oletko innostunut laadusta, saannosta ja miten prosessia kehittämällä ja seuraamalla voidaan päästä parempiin tuloksiin? Tule Muratalle kesätöihin prosessilaatutiimin tehtäviin!


Etsimme useita insinööriharjoittelijoita työskentelemään osana prosessilaatutiimejämme kesällä 2019 Vantaan toimipisteellämme. Prosessilaatu -organisaatio vastaa Muratalla tuotannon eri prosessivaiheiden laadun seurannasta, raportoinnista ja ensimmäisten asiakasta suojelevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Ryhmämme vastuulla on myös prosessien, prosessikontrollien sekä toimintatapojen kehittäminen. Työpäiväsi voi vastuualueestasi riippuen sisältää tuotantoprosessien laadun seurantaa ja arviointia, kokeiden toteuttamista ja mahdollisiin prosessipoikkeamiin reagoimista yhdessä kokeneemman asiantuntijan kanssa. Työtehtäväsi valitaan aina taustasi ja osaamistasosi mukaan. Teet roolissasi tiivistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi tuotannonohjauksen, laitehuollon, tuotelaadun, prosessikehityksen sekä tuotannon työntekijöiden kanssa.


Tuotantomme jaetaan erilaisiin alueisiin prosessivaiheiden mukaan ja kesän aikana työskentelet jollakin näistä vastuualueista. Voit työskennellä esimerkiksi elementtivalmistuksessa (sis. mm. litografia, ohutkalvot, märkäprosessit, lasitus,automaattinen optinen tarkastus (AOI), anodinen bondaus, kiekkosahaus, nypintä, höyrystys), anturikomponenttien kokoonpanossa tai tuotteiden lopputestauksessa (kalibrointi ja testaus, pakkaus).


Kesätyö meillä antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi ja insinööritaitojasi tiukkojen laatuvaatimusten tuotantoympäristössä. Meillä tutustut nykyaikaisiin teknologioihin, menetelmiin sekä alamme timanttisiin osaajiin. Pääset tekemään monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä ja kartutat tulevaisuuden kannalta arvokasta työkokemusta.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • Teknisen alan opintoja (esim. insinööri tai DI) painottuen alueesta riippuen joko puolijohde-, valmistus- tai materiaalitekniikkaan, elektroniikkaan tai automaatioon.
  • Kykyä analysoida erilaisia vikatilanteita mittausdatan perusteella.
  • Aikaansaavaa, luotettavaa ja pitkäjänteistä otetta työhön.

Arvostamme myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta puolijohdeteollisuudesta, tietokanta- tai ohjelmisto-osaamista tai tilastollisten laadunvalvontamenetelmien tuntemusta. Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet avoin, aktiivinen ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen.


Kuulostiko tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Aloitamme haastatteluita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävistä antavat: Kimmo Haring (+358 40 532 8483) ja Outi Hiekkataipale (+358 50 301 2296) ti-to klo 13-15. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.