(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita, Materiaalinhallinta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijoita materiaalinhallintaan vaarallisten ja tavanomaisten jätteiden käsittelyyn sekä fysikaalis-kemialliselle laitokselle prosessinhoitajan työtehtäviin Riihimäen tuotantolaitokselle. Työaikamuotoina on päivätyö ja kaksivuorotyö. Harjoitteluaika on n. 4 kuukautta ja ajoittuu touko-elokuun väliselle ajalle.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kehittyvässä ja kasvavassa toimintaympäristössä sekä hyvähenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä vastuullista työskentelyotetta ja osaat ottaa turvallisuus näkökohdat huomioon. Toivomme, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja valmis kehittämään omaa osaamistasi. Teknisen alan opinnot ovat eduksi. Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae tehtäviä kirjautumalla järjestelmäämme ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä tehtäville on 28.02.2021.

Lisätietoja tehtävistä antavat Johannes Karjalainen puh. 050 442 1612, ti 9.2. ja ti 23.2.2021 klo14-16 ja Joni Lindberg puh. 040 562 0095, ma 1.2. ja ma 15.2. klo 14-16.

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.