(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita, kunnossapito
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Onko tavoitteenasi kartuttaa työkokemusta laaja-alaisesti erilaisista huollon ja kunnossapidon tehtävistä? Opiskeletko konetekniikkaa, automaatiota tai elektroniikkaa? Tule Muratan uniikkiin tuotantoympäristöön kunnossapidon kesätöihin!


Etsimme nyt useita kesäharjoittelijoita työskentelemän automaatiolaitteiden kunnossapidon monipuolisissa tehtävissä piianturituotannossamme kesällä 2019. Kunnossapidon tiimimme vastaavat puolijohdeteollisuudelle tyypillisten prosessi- ja mittalaitteiden kunnossapidosta ja kehittämistä sekä laiteongelmien ratkomisesta. Tavoitteenamme on laitteidemme toimivuuden ja kehittämisen kautta varmistaa piianturituotantomme sujuva toiminta. Meillä tulet osaksi tiimiä, johon kuuluu laiteinsinöörejä, -teknikoita sekä huolto-operaattoreita ja työskentelet pääosin päivävuorossa klo 8-16 toimipisteellämme Vantaan Martinlaaksossa.


Kesätyö kunnossapidossamme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä korkeiden laatuvaatimusten tuotantoympäristössä. Työympäristönä tuotantomme puhdashuoneineen on erilainen, mielenkiintoinen ja opettaa sinulle puolijohde- ja elektroniikkatuotannolle tyypillisiä tehtäviä ja alan kunnossapidossa huomioitavia asioita. Työskennellessäsi meillä pääset näkemään millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen kunnossapito ja millaisia tehtäviä tuotantomme voi esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • Soveltuvia teknisen alan opintoja (esim. insinööri) painottuen mieluiten kone- tai automaatiotekniikkaan tai elektroniikkaan.
  • Kiinnostusta kunnossapitoon ja teknisiin tehtäviin tuotantoympäristössä.
  • Suomen ja englannin kielen taitoa.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet aktiivinen, pidät käytännön ongelmien ratkaisemisesta ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen. Arvostamme myös aiempaa kokemusta tai tietämystä puolijohdeteollisuudesta tai puhdashuonetyöskentelystä.


Kuulostiko sinulle sopivalta kesätyöltä? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Alamme haastatella hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antavat maanantaisin ja perjantaisin klo 8.00 - 9.00: Henrik Leskinen, (p. 045 679 4174) ,Christian Lauren, (p.050 547 0974) ja Ari Östman (p. 040 774 1473). Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.