(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijoita energiakauppatiimiimme
KSS Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

KESÄTYÖ: PROMOTYÖNTEKIJÄ

Haluatko mukaan Energiakauppatiimimme? Haemme kesän ajaksi promotyöntekijöitä kohtaamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme kauppakeskuksiin ja erilaisiin tapahtumiin Kymenlaaksossa ja sen lähialueilla.

Olet aktiivinen, hymyilevä, myyntihenkinen ja sinulla on positiivinen asenne työntekemiseen. Arvostamme sitä, että olet ulospäin suuntautunut ja osaat ennakkoluulottomasti kohdata erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. Työssäsi olet tapahtumissa ja kauppakeskuksissa myymässä ja markkinoimassa tuotteitamme ja palveluitamme sekä teet sopimuksia.

Sinulla on ajokortti ja opiskelet mahdollisesti ammattikoulussa 2-3 vuosikurssilla tai AMK:ssa 1-4 vuosikurssilla.

Toivomme, että olet käytettävissä toukokuun alkupuolelta elokuun loppuun. Tukikohtasi sijaitsee Kouvolan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, osoitteessa Hovioikeudenkatu 3.

**

Otamme kesätyöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti. Voit halutessasi jättää myös CV:n tai vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi. Ilahdumme myös valokuvastasi ja/tai esittelyvideostasi.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kesätyöhakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.