Kesäharjoittelijoita, anturituotanto / kesätyö
Murata Electronics Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Etsitkö tekniikan alan kesätyötä, joka sisältäisi kiinnostavia tehtäviä ja tekniikoita sekä mahdollisuuden nähdä tulevaisuuden uramahdollisuuksia kivassa kesätyöporukassa? Kuulostavatko laatu ja jatkuva parantaminen asioilta, joita haluaisit työnteossa korostettavan? Tule Muratan tuotantotehtäviin kesäksi 2021 Vantaalle!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään tuotantotehtävissämme antureiden ja anturikomponenttiemme valmistuksessa kesällä 2021. Tuotannon työntekijänä eli operaattorinamme pääset valmistamaan erittäin tarkkoja antureita ja anturikomponentteja, joita käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja terveysteknologiassa.

Tuotteemme valmistuvat vaiheittain kolmella eri tuotantoalueella – kiekkovalmistus, chip & kokoonpano ja testaus – jolloin tuotteidemme valmistuminen edellyttää satoja eri työvaiheita useiden viikkojen aikana. MEMS-antureiden valmistuksessa tarkkuutta vaativat niin tuotteiden käsittely kuin työvaiheiden onnistumisen varmistaminenkin. Operaattorin kesätyössä varmistat tuotteidemme laadun ja etenemisen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työtehtävät vaihtelevat riippuen siitä, missä tuotannon vaiheessa työskentelet. Työ sisältää muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotantolaitteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. Eri tuotantoalueiden välillä on huomattaviakin eroja; esimerkiksi kiekkovalmistuksessa on työvaiheita, joissa käsitellään paljon erilaisia kemikaaleja, kun taas testauksen työssä korostuu muita alueita enemmän työn fyysisyys, sisältäen paljon liikkeellä ja seisaaltaan oloa ja jopa haastavia nostoja. Pääset myös tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiasi toimintamme parantamiseksi.

Korkeiden laatuvaatimusten takia tuotteemme ovat erityisen herkkiä lialle ja pölylle, sekä ne täytyy suojata sähköstaattisilta purkauksilta (ESD), minkä vuoksi niiden valmistus vaatii erityisolosuhteita. Valmistus- ja kokoonpanotyötä tehdäänkin laboratoriomaisissa puhdastiloissa, joissa suojaudutaan erityisillä suojavarusteilla ja testausvaihekin vaatii edelleen ESD-suojavarustuksen, kuten varausta poistavat kengät. Voit tutustua puhdastilaympäristöön tarkemmin katsomalla seuraavan videon: Muratalle.

Tuotantomme pyörii 24/7, joten valitse hakemusta jättäessäsi, mikä alla olevista vuoroista sopii kesääsi parhaiten.

 • Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45

 • Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.

 • Viikonlopun yövuoro: pe-la 22:30 - 10:45, 2 perättäistä yötä*

 • Viikonlopun päivävuoro: la-su 10:30 - 22:45, 2 perättäistä päivää*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantai työpäivän, jolloin perättäisiä työpäiviä on kolme.

Viikonloppuvuoroista kiinnostuneet hakijat: huomaathan, että myös viikonlopputyöhön hakevilta toivotaan mahdollisuutta osallistua koulutusjaksoon, joka toteutetaan yleensä arkipäivisin. Mikäli pohdit palkan muodostumista viikonloppuvuoroissa, ilta- ja viikonloppulisät tasaavat työtunneista muodostuvaa eroa palkassa arkivuoroon verrattuna.

Nämä ominaisuudet ja taidot ovat edellytys operaattorin työssä:

 • Huolellinen ja tarkka työskentelyote
 • Hyvä asenne työntekoon ja motivaatio tuotantotehtäviin
 • Halu ja kyky tehdä vuorotyötä
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Vähintään 18 vuoden ikä

Lisäksi arvostamme kiinnostusta tekniikkaan, aikaisempaa vuorotyökokemusta sekä harrastuneisuutta tai teknisiä opintoja. Tuotannon kesätyö on erinomainen mahdollisuus teknistä alaa (esim. elektroniikka, fysiikka, materiaalitekniikka, konetekniikka, prosessinhoito, mikromekaniikka) ammatti- tai korkeakoulussa opiskelevalle tai alalle aikovalle, kartuttaa työkokemusta tulevaisuutta varten. Sovit hyvin meille, jos sinulla on hyvä tekemisen meininki ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen!

Mikäli haluat olla kanssamme ylpeä aikaansaannoksistamme ja olla mahdollistamassa yhteiskunnallista kehitystä tulevaisuudessa, jätäthän meille hakemuksen!

Voit hakea tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja lyhyen saatekirjeen "Olen kiinnostunut" -painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen. Työn aloitus ja kesto on sovittavissa, ajoittuen suunnilleen touko-elokuulle.

Jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli haluat keskustella tarkemmin työtehtävistä, työvuoroista tai Muratalla työskentelystä, me kerromme mielellämme lisää! Otathan yhteyttä rekrytointitiimimme Minna Lanttoon. Tavoitat Minnan puhelimitse maanantaisin (8., 15. ja 22.3.) klo 10-13 numerosta 040 183 5019, ja muina aikoina sähköpostitse minna.lantto@murata.com.

Blogistamme voit lukea lisää siitä, minkälaista työskentely Muratalla on ja varmistua siitä, onko Murata työpaikkana juuri sinua varten! Kerromme mm. minkälaisia opiskelu- ja urapolkumahdollisuuksia tarjoamme ja miltä kehittäminen ja kehittyminen näyttävät Muratan tuotantotyössä.

Seuraa meitä LinkedInissä (Murata) Instagramissa (@muratafinland) ja Facebookissa (@MurataElectronics).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1422681
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Minna Lantto (minna.lantto (a) murata.com)
 • Puhelin: 0401835019
 • Sijainti: Vantaa