Kesäharjoittelijaksi hankintaan, logistiikkaan ja laatufunktioon
Hitachi ABB Power Grids

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Kesätyö yrityksessämme voi olla täydellinen ensiaskel urallesi. Meillä on tänäkin vuonna runsaasti kesätöitä tarjolla eri toiminnoissa. Tarjoamme mielenkiintoisia 1–4 kuukauden mittaisia kesätyöpaikkoja motivoituneille opiskelijoille. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta mahdollisuuksia erilaisiin kesätöihin löytyy laajasti eri alojen opiskelijoille. Pääasiassa kesätyöpaikat ovat Vaasassa, mutta osa voi olla myös Tampereella tai Helsingissä. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. 

 

Vastuualueesi

Tehtävät koostuvat erilaisista hankinnan, logistiikan ja laatufunktion tukitehtävistä. Kerrothan hakemuksessasi, minkä alueen tehtävästä olisit erityisen kiinnostunut.

 

Taustasi

Työ- ja opintotaustasi lisäksi arvostamme mm. reipasta otetta erilaisiin tehtäviin, kiinnostusta alaa kohtaan ja vahvaa oppimishalua. Avustavien tehtävien myötä sinulle tarjoutuu hieno mahdollisuus tutustua konkreettisesti yrityksen ja ko. funktion toimintaan ammattilaisten avustuksella.

 

Lisätietoja 

Kukin rekrytoiva esimies valitsee useita hakijoita, ottaa heihin suoraan yhteyttä ja sopii tapaamisesta tai haastattelusta. Haastattelut tehdään tarpeen vaatiessa virtuaalisesti.  Ilmoitamme prosessin etenemisestä kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.  

Lähetäthän hakemuksesi 28.2.2021 mennessä osoitteessa https://www.hitachiabb-powergrids.com/career tehtäväkoodilla FI50880580.

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävän energian tulevaisuutta kanssamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot