(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelijaa Koneistusosaston työnjohtajan tehtäviin
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa

Koneistusosaston työnjohtajan tehtäviin.

Koneistusosaston työnjohtajana vastaat koneistamon työvarannosta ja toimit esimiehenä noin 5-10 henkilölle. Vastaat töiden turvallisesta ja laadukkaasta toteuttamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. asentajien työtuntien tarkastus sekä töiden jakaminen asentajille. Toimit tiivissä yhteistyössä työnsuunnittelijan, aluevastaavien, kunnossapitomestarien, laitetarkastajien ja palveluntoimittajien kanssa.

Odotamme sinulta meneillään olevia teknisen alan opintoja, hyviä sosiaalisia taitoja, luotettavuutta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Kokemus työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon alalla.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.