(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Ympäristövaikutusten raportointi
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahteen säteilyturvallisuus ja ympäristö -ryhmään kesätyöntekijää ajalle 15.5.–15.9.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Tehtäväsi on Loviisan ydinvoimalaitoksen ympäristövaikutuksista kerätyn materiaalin läpikäynti ja aihealueesta riippuen joko uuden raportin teko tai aiemmin tehdyn raportin päivittäminen uusilla tiedoilla. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ympäristövaikutuksiin liittyvän työn parissa. Pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen ympäristövaikutusten seurantaan ja raportointiin. Työtehtävät saattavat edellyttää myös ajoittain matkustusta Loviisan voimalaitokselle. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on takanasi vähintään muutaman vuoden yliopistotasoiset opinnot, jotka liittyvät soveltuvalla tavalla ympäristöasioihin (esim. ympäristötekniikka, ympäristötieteet). Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista esitystapaa, jonka lisäksi arvostamme kokemusta raportoinnista. Edellytämme, että hallitset Windows-ympäristön ja tunnet Office-ohjelmistot. Arvostamme myös kokemusta paikkatietojärjestelmien käyttämisestä. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa 27.-31.1.2020 Reko Rantamäki, reko.rantamaki@fortum.com, +358 40 829 7587. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2020.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.