(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Ympäristöinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan ympäristöinsinööri-kesäharjoittelijaa osaksi Porvoon jalostamon ympäristötiimiä!

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesäharjoittelijana olet osana ympäristötiimiä tukemassa jalostamon tuotanto-osastoa ympäristöasioiden hoidossa. Tehtäviin kuuluu mm. seuraavia asioita:

  • Päästömittausten järjestely ja valvonta

  • Päästöjen seuranta

  • Päästömäärien laskenta ja raportointi

  • Muut ympäristöraportit ja -selvitykset

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Ympäristö-, kemian-, tai prosessitekniikan opinnot, opintojen loppuvaiheessa

  • Hyvät yhteistyötaidot

  • Sujuva suomen sekä englannin kielen taito

Arvostamme myös sujuvaa Excel-ohjelman käyttöä, sekä kokemusta Google-työkalujen käytöstä.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintopisteiden sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle. Kirjaathan hakemukseesi toivotun työskentelyjakson.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.