Kesäharjoittelija, Ydinvoimaprojektit
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa ydinvoimaprojekteihin ajalle 3.5.-3.9.2021. Toimit osana ydinvoimaprojektien projektitoimistoa. Ryhmän tehtäviin kuuluu projektien johtamis-, site management-, project planner- ja assistenttipalvelujen tarjoaminen projektien käyttöön sekä projektitoiminnan ja -prosessien kehittäminen. Haemme kesäharjoittelijaa projektipäälliköiden tueksi projektinhallintatehtäviin.

 

Tarjoamme sinulle

Innostava ja hyvähenkinen ryhmä tarjoaa hienon tilaisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen projektitoimintaan sekä antaa mahdollisuuden oppia projektijohtamista.

 Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Opiskelet ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa tekniikan alalla. Haluat oppia uutta ja etsit tietoa omatoimisesti. Tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea avointa luonnetta ja uskallusta kommunikointiin.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Nina Aro, +358 40 658 0657 tai nina.aro@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot