(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Vuoro-operaattoreita Porvoon jalostamolle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Vuoro-operaattoreita kesätyöntekijöiksi Porvoon jalostamon Tuotantoon

Työtehtäväsi kesän aikana 

Kesätyösi vastuualueeisiin kuuluvat seuraavat tehtävät:

  • prosessin valvonta
  • monipuoliset operointi- ja kunnonvalvontatehtävät
  • näytteenotot
  • tuote- ja komponenttilinjaukset 

Tehtävien kautta saat kokemusta operaattorin tehtävistä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa on tärkeä osa operaattorin jokapäiväistä työtä, olipa sitten kyse tuote- ja komponenttilinjauksista, tuotevalmistuksesta, näytteen ottamisesta, pumpun vaihdosta, huoltotyön valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista.

Kesän aikana työskentelet 12-tunnin vuorojärjestelmässä tuotanto- tai valmistusmestarin alaisuudessa osana kokeneiden ammattilaisten tiimiä.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • prosessialan opinnot 
  • fyysiset edellytykset toimia kentällä ja ohjaamossa erilaisissa olosuhteissa
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiudet työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä
  • hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot

Arvostamme myös

  • oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyön toivottu aloitus ajankohta on huhti-toukokuussa 2020.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!


Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 23.2.2020.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

 

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.