(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Voiteluasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijoita voiteluasentajan tehtäviin.

Voiteluasentajan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi pumppujen ja kompressoreiden voiteluhuoltotyöt.

Odotamme sinulta meneillään olevia tekniikan alan opintoja ja aiempaa kokemusta koneasennus- ja voiteluhuoltotehtävistä. Arvostamme hyvää turvallisuusasennetta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. Tulityö- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, kuten myös aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseen ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.