(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, vika-analyysit
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Oletko innostunut laadusta, fysikaalisista ilmiöistä ja ongelmien ratkomisesta? Haluatko löytää ongelmien juurisyyt ja nähdä miten huippuluokan anturielementtejä kehitetään? Tule Muratalle kesätöihin vika-analyysitiimiin!


Etsimme nyt laatuorganisaatioomme insinööriharjoittelijaa analysoimaan tuotteitamme Vantaan Martinlaakson toimitiloihimme kesällä 2019. Vika-analyysitiimimme tarkoitus on selvittää tuotteidemme vikaantumissyitä. Vastaamme asiakaspalautusten käsittelystä sekä myös oman tuotekehityksen sekä tuotantolinjamme tuotepoikkeamien analysoinnista. Kesätyöntekijänä keskeisimpiä tehtäviäsi tulevat olemaan komponenttien vika-analyysit, MEMS-anturielementtien sähköiset mittaukset ja rakenteelliset analyysit, mittaustulosten raportointi sekä vikaraporttien käsittelyt. Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi testilaitteiden käyttöä, näytteenvalmistusta, tuotteiden rakenteellista tutkimista mikroskoopilla sekä tulosten raportointia olemassa olevien työohjeiden mukaisesti. Lisäksi vastaanotat asiakkaiden vikaraportteja, kirjaat tietoja tietokantaan ja kommunikoit asiakkaalle sähköpostitse. Tulet osaksi 12 henkilön tiimiämme ja teet myös läheistä yhteistyötä tuotannon ja tuotekehityksen kanssa.


Tässä tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja. Pääset myös hyödyntämään elektroniikan tai analyysimenetelmien tuntemustasi. Kesätyömme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi ja työskennellä kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa, mikä tuo työhön kiinnostavia piirteitä ja haasteita.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva diplomi-insinööri.
  • Opintosi ovat suuntautuneet esimerkiksi johonkin seuraavista: elektroniikan integrointi ja luotettavuus, elektroniikka ja sovellukset tai materiaalitekniikka.
  • Analyysitekniikoiden tuntemusta teoriassa ja käytännössä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista osaamista.

Arvostamme myös kiinnostusta fysikaalisiin ilmiöihin, kykyä analyyttiseen ongelmanratkontaan sekä aiempaa kokemusta esimerkiksi pyyhkäisyelektronimikroskoopin (SEM) käytöstä. Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet käytännönläheinen tyyppi, jolla on tarkka ja huolellinen työote ja sinusta on mukavaa opetella uusia asioita.


Kuulostiko tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja antaa Teemu Elo, arkisin numerosta 040 358 0530, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@murata.com. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.