(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Viestintä
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019
Etsimme parhaillaan viestinnän kesäharjoittelijaa osaksi Nesteen viestintä- ja brändimarkkinointitiimiä!   Työtehtäväsi kesän aikana   Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtävät:
  • Tiedotteiden ja tekstien laatiminen
  • Intranetin, internetsivujen ja esitysmateriaalien päivitys
  • Erilaiset käännöstyöt (suomi-englanti-suomi)
  • Sosiaalisen median kanavien managerointi
  • Erilaisissa viestinnän hankkeissa avustaminen
Tarjoamme sinulle monipuolisia viestinnän tehtäviä, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mukavan ja kannustavan työympäristön. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.   Menestyksen avaimet kesätyöhön   Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.   Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:
  • Maisterivaiheen viestinnän, kauppatieteiden tai yhteiskuntatieteiden opinnot
  • Aiempi työkokemus viestinnän tehtävistä (esim. sisällöntuotanto, sosiaalinen media) 
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
  • Oma-aloitteisuus ja aikaansaava otetta sekä hyvät yhteistyötaidot
  #SummerWithNeste   Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.    Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.   Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintopisteiden sekä aiemman työkokemuksen mukaan.   Kesätyö ajoittuu touko- ja elokuun väliselle ajalle. Kirjaathan hakemukseesi toivotun työskentelyjakson.   Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!   Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Espoossa.    Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.   Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.