Kesäharjoittelija, Vesivoiman kunnossapidon kehittäminen
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Imatralle / Muhokselle Fortumin Suomen vesivoimalaitosten Asset Management -ryhmään. Työsuhde ajoittuu jaksolle 3.5-31.8.2021 tai erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Työsi tulee koostumaan vesivoimalaitosten kunnossapidon suunnitteluun liittyvistä kehitystehtävistä. Voimalaitosten koneistot ovat suuria ja pitkäikäisiä. Tehtävänäsi on muun muassa varaosien sopivuuden ja saatavuuden koneistokohtainen tarkastelu ja ristiin tarkastelu.

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä yhden energia-alan arvostetuimman tuotantomuodon parissa. Pääset tutustumaan ja kehittämään vesivoimaomaisuuden pitkän tähtäimen suunnittelua aidossa voimalaitosympäristössä osana dynaamista ja osaavaa organisaatiotamme. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet, hyvän perehdyttämisen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää noin puoliväliin edenneitä hyvin sujuneita teknisen alan (esim. mekaaninen, energiatekniikka tai sähkövoimatekniikka) korkeakouluopintoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävässä arvostamme oma-aloitteista, tuloshakuista ja analyyttista työotetta, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Samoin aiempi kokemus voimalaitostyöskentelystä tai osallistuminen kunnossapidon suunnitteluun liittyviin projekteihin lasketaan eduksi. Työssäsi pääset tutustumaan eri voimalaitoksiin. Tarvitset ajokortin kulkemista varten.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Erkki Luukkoseen +358 40 504 2727 tai erkki.luukkonen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot