(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Vesivoiman kunnossapidon kehittäminen
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Muhokselle Fortumin Suomen vesivoimalaitosten Asset Management -ryhmään. Työsuhde ajoittuu jaksolle 4.5-28.8.2020 tai erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Työsi tulee koostumaan vesivoimalaitosten kunnossapidon suunnitteluun liittyvistä kehitystehtävistä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä yhden energia-alan arvostetuimman tuotantomuodon parissa. Pääset tutustumaan ja kehittämään vesivoimaomaisuuden pitkän tähtäimen suunnittelua aidossa voimalaitosympäristössä, osana dynaamista ja osaavaa organisaatiotamme. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet. Saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää noin puoliväliin edenneitä, hyvin sujuneita teknisen alan (esim. mekaaninen tai energiatekniikka) korkeakouluopintoja, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävässä arvostamme oma-aloitteista, tuloshakuista ja analyyttista työotetta, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Samoin aiempi kokemus voimalaitostyöskentelystä tai osallistuminen kunnossapidon suunnitteluun liittyviin projekteihin lasketaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Juhani Mattilaan +358 50 454 8256 tai juhani.mattila@fortum.com.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.