(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Veroasiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Espoon Keilarantaan Kesäharjoittelijaa monipuolisiin veroasiantuntijan tehtäviin.

Työtehtäväsi kesän aikana

Työtehtäviisi kuuluvat avustavat veroasiantuntijan tehtävät, jotka edellyttävät tarkkuutta, täsmällisyyttä, järjestelmällisyyttä ja loogista ajattelutapaa sekä erinomaista englannin kielen taitoa, koska tehtävien suuri paino on siirtohinnoitteludokumentaatiotyössä. Työ käsittää myös selvitysten laatimista, verovaikutusten selvittämistä, asiakirjojen arkistointia sekä muita toimistotöitä.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Aiempi kokemus juridisten tai vastaavien englanninkielisten dokumenttien laatimisesta taikka vastaava työkokemus asiantuntijatehtävistä
  • Vähintään 3. vuoden ylemmän korkeakoulututkinnon opinnot, esimerkiksi yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta tai kauppakorkeakoulusta
  • Kiinnostus vero-oikeuteen
  • Hyvät kommunikointi- ja sosiaaliset taidot
  • Tarkkuus, täsmällisyys ja järjestelmällisyys
  • Oma-aloitteisuus
  • Erinomainen englannin ja suomen kielen taito
  • Joustava asenne, jolla myös rutiinitason tehtävät hoituvat asianmukaisesti
  • Positiivinen työntekoasennetta

Arvostamme myös hyviä tietojenkäsittelytaitoja, kuten Word, Excel ja Powerpoint sekä SAP-osaamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua pörssiyhtiön vero- ja tulliryhmän monipuolisiin asiantuntijatehtäviin verotiimin jäsenenä ja kehittyä käytännönläheisissä veroasiantuntijan työtehtävissä erityisesti välittömän verotuksen (siirtohinnoittelu, yhtiöiden tuloverotus ja kansainvälinen verotus) alalla.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu touko-elokuun välille.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Espoossa. 

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.