Kesäharjoittelija, venäjän kielen taitoinen Myyntiassistentti
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Etsimme parhaillaan Kesäharjoittelija, Myyntiassistenttia osaksi Sales Support -tiimiä
 
Työtehtäväsi kesän aikana
 
Kesäharjoittelijana työskentelet mm. Vienti- ja Bunker-tiimeissä Myyntiassistenttina ja sinun pääasiallinen tehtäväsi on tukea myyntiyksikköä tulostavoitteiden ja onnistuneen asiakaskokemuksen saavuttamisessa. 
 
Myyntiassistentilla on keskeinen rooli siinä, että asiakas saa tuotteet ja palvelut oikea-aikaisesti, oikeaan hintaan, sovituin lisäpalveluin ja oikein raportoituina. Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakkuuksien hoitoon liittyvien operatiivisten toimintojen koordinoinnista sekä tähän liittyvästä kommunikoinnista. Erilaisten tilanteiden hoitaminen edellyttää itsenäistä otetta ja yhteistyötä useiden yhteistyökumppanien kanssa.
 
Vastuualueelle kuuluu:

  • vastuu asiakassuhteesta yhdessä asiakkuuspäällikön kanssa: asiakasyhteistyö, neuvonta erilaisissa kysymyksissä
  • erilaisten selvitysten ja ongelmatilanteiden hoitaminen ja ratkaiseminen yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa
  • tilausten hoitaminen, raportointi, sopimustietojen päivitys, reklamaatiot, hinnoittelu, kauden sulkuun liittyvät tehtävät

 
Pääset tekemään yhteistyötä useiden ammattitaitoisten kollegojen kanssa.
 
Menestyksen avaimet
 
Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.
 
Lisäksi tehtävässä tarvitaan

  • asiakaslähtöisyyttä ja myynnillistä otetta
  • joustavuutta ja hyvää priorisointikykyä
  • huolellisuutta ja kykyä hahmottaa asioita kokonaisvaltaisesti
  • erinomaisia yhteistyötaitoja
  • kykyä käyttää tehokkaasti erilaisia tietojärjestelmiä ja oppia uutta  
  • suomen, englannin ja venäjän kielen taitoa, lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Kokemus tehtävistä asiakasrajapinnassa katsotaan eduksi.
 
Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta.  Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesä alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.
 
Liity joukkoomme!

 
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
Kesätyö ajoittuu ajalle 1.5.2022 - 31.8.2022
 
Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Espoossa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.
 
Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.
Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa
. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdolllista käsitellä.


Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.
 
Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.  
 


Menestyksemme alkaa sinusta.
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.
 
Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me valitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

 

Nesteen strategia on "nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellytttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen - yhdessä.
Innovointi on myös osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.
 
Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot