(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Varastonhoitaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Catalystys and Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Catalysts and Refining -osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehitys-, pilottutkimus- ja koelaitteet -ryhmä.

Etsimme Porvoon Teknologiakeskukseen Tutkimus ja Kehitys yksikköön

Kesäharjoittelijaa

Teknologiakeskuksen varastojen hoitotehtäviin.

Olennaiset työtehtävät ovat Tutkimus ja Kehitys-yksikön tutkimustoimitoihin liittyvien materiaalien, kemikaalien, kaasujen, laitteiden ja tarvikkeiden ostotilausten tekeminen, vastaanotto sekä jakelu Teknologiakeskuksen varastoissa. Työtehtäviin kuuluvat koe- yms. materiaalien ja kemikaalien lähetystoimintoihin liittyvät tehtävät, huomioiden erityisesti vaaralliset kemikaalit ja niitä koskevan lainsäädännön aiheuttamat vaatimukset. Työtehtävät sisältävät varastojen ylläpitoa ja varastotilanteen seuraamista. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua myös varastotoimintojen kehittämiseen. 

Edellytämme sinulta kokemusta varastojen hoitoon liittyvistä tehtävistä ja soveltuvaa ammattikoulutusta, mielellään puolet opinnoista suoritettu. Arvostamme aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden materiaalien ja kemikaalien hallinnasta.

Menestyminen työtehtävässä edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä kiinnostusta varaston hoitoon liittyvistä tehtävistä. IATA DGR-koulutus, VAK-koulutus, B-kortti, Trukkikortti sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä tutkimusympäristössä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osana asiantuntevaa ja tiimihenkistä ryhmää.

Tehtävän valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta. 

Hakuaika päättyy 28.2.2018. 

Liitä hakemukseen saatekirje, CV ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.