(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Varaosainsinööri
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikan yksikköön kuuluvaan luotettavuudenhallintajaokseen ajalle 4.5-25.9.2020 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Työnkuvasi tulee muodostumaan laitetietojen ja varaosien hallinnasta sekä varaosadokumentaation ylläpidosta laitostietojärjestelmässä. Osaamisestasi riippuen työnkuvaasi voi kuulua myös varaosien hankintaa, laitteiden teknologisenikääntymisen hallintaa sekä muita luotettavuudenhallintaan liittyviä tehtäviä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen erilaisiin järjestelmiin sekä kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön parissa Loviisan voimalaitoksella. 

 

Odotamme sinulta

Olet esim. sähkö- , automaatio-, tai konetekniikan opiskelija korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Sinulla on perustaidot toimistojärjestelmistä (Windows, Office) ja valmiudet muiden tietojärjestelmien oppimiseen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää laitosympäristössä. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Esko Luukkoseen, puh. 01045 53452 tai esko.luukkonen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumausainetestauksen.