(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Valmistusosastolle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Naantalin jalostamolle

Kesäharjoittelijoita valmistukseen.

Kesäharjoittelijana öljynjalostamolla perehdyt prosessin valvontaan sekä monipuolisiin operointi- ja kunnonvalvontatehtäviin haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa on tärkeä osa kesäharjoittelijan jokapäiväistä työtä, olipa kyse sitten tuote- ja komponenttilinjauksista, tuotevirtojen ja laivausten valvonnasta ohjaamossa, näytteiden ottamisesta, pumppujen operoinneista, huoltotöiden valmisteluista ja valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista. Perehdytyksen ja osaamistaustasi mukaan osallistut vuoron töihin.
 
Operaattorin ammattitaito koostuu erilaisten ilmiöiden, laitteiden ja yksikköprosessien ymmärtämisestä. Tavoitteena on hallita laajoja prosessikokonaisuuksia, jotka muodostavat erilaisia tuotevirtoja. Olethan valmis pitkäjänteiseen ammattitaidon, osaamisen ja itsesi kehittämiseen.

Edellytämme prosessialan/logistiikan/automaatioalan perus- tai AMK-opiskelua, kemian alan opiskelua ja/tai työssä hankittua ammattitaitoa. Olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja omaat fyysiset edellytykset toimia kentällä. Olet vamis työskentelemään keskeytymättömässä 12 h -vuorotyöjärjestelmässä ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Hakuaika päättyy 28.2.2018

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.