(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnsuunnitteluavustaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme työnsuunnitteluavustajaa Loviisan voimalaitoksen työ- ja vuosihuoltosuunnittelun jaokseen ajalle 18.5–18.9.2020. Työnkuvaasi kuuluu laitostietojärjestelmän tietojen päivitys- ja ylläpitotehtävät sekä varaosalaitteiden tunnistetietojen keräys. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään itsenäisissä työtehtävissä monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä. 

 

Odotamme sinulta

Olet kone-, sähkö- tai automaatioinsinööriopiskelija. Hallitset hyvin MS-toimistojärjestelmät ja olet oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen. Pystyt työskennellessäsi käyttämään englantia sekä kirjallisesti että suullisesti. Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petri Villikkaan, p. 050 455 3225 tai petri.villikka@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.