Kesäharjoittelija, Työnsuunnitteluavustaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Työnkuvasi
 
Haemme työnsuunnitteluavustajaa Loviisan voimalaitoksen työ- ja vuosihuoltosuunnittelun jaokseen ajalle 13.5–14.9.2019. Työnkuvaasi kuuluu laitostietojärjestelmän tietojen päivitys- ja ylläpitotehtävät sekä varaosalaitteiden tunnistetietojen keräys.
 
Tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään itsenäisissä työtehtävissä monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä.
 
Odotamme sinulta
 
Olet kone-, sähkö- tai automaatioinsinööriopiskelija. Hallitset hyvin MS-toimistojärjestelmät ja olet oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen. Pystyt työssäsi käyttämään englantia sekä kirjallisesti että suullisesti. Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta katsotaan eduksi.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petri Villikkaan, p. 050 455 3225 tai petri.villikka(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 15.2.2019. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227477
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Petri Villikka p. 050 455 3225, petri.villikka(at)fortum.com