(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnsuunnittelija, mekaaninen
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijoita mekaanisten töiden suunnittelijan tehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat mekaanisten (putkisto- ja kiinteiden laitteiden) töiden suunnittelu, laitetietojen ylläpito ja työhön liittyvät selvitykset. Toimit tiiviissä yhteistyössä jalostamon kunnossapidon ja tuotannon sekä eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Eduksi katsomme kokemuksen painelaitteista, materiaalituntemuksen sekä isometrien ja PI-kuvien ymmärryksen ja tulkintakyvyn.

Edellytämme sinulta meneillään olevia insinööri- tai DI-opintoja, ja arvostamme vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme hienon ja haasteellisen mahdollisuuden mukavassa työympäristössä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseen ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.