(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnsuunnittelija, kone
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa konetyönsuunnittelijan tehtävään.

Konetyönsuunnittelijan tehtäviin kuuluu jalostamolla käytettävien pyörivien laitteiden, kuten korkeapainepumppujen turbiinien ja kompressoreiden kunnossapitotöiden suunnittelu. Vastaat tuotantolinjasi työvarannosta, töiden suunnittelusta ja priorisoinnista sekä varaosahallinnasta. Työnsuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä jalostamon käyttöosaston, kunnossapidon ja laitevalmistajien kanssa.

Odotamme sinulta meneillään olevia 3-4 vuosikurssin kone/energiatekniikan korkeakouluopintoja ja aiempaa kokemusta koneasennustehtävistä. Arvostamme hyvää turvallisuusasennetta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. Tulityö- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, kuten myös aikaisempi kokemus pyörivien laitteiden kunnossapidosta. Suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito on tehtävässä välttämätön.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseen ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.