(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnjohtaja, venttiilit
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa venttiilityönjohtajan tehtäviin.

Tehtävässä toimit venttiilikorjaamon kesämestarina ja vastaat töiden mahdollistamisesta asentajille ja palvelutoimittajille. Tehtäviisi kuuluvat työkohteiden turvallisuusjärjestelyt, varaosahallinta ja töiden raportointi. Toimit kiinteässä yhteistyössä käyttö- ja operointiosastojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, itsenäistä ja luotettavaa työotetta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Kokemus venttiilitöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon alalla.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.