(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnjohtaja, sähkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa sähkötyönjohtajan tehtäviin.

Tehtävässä työskentelet sähköryhmässä sähkölaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävissä. Vastuualueeseesi kuuluvat teollisuuden sähkötyönjohtajan tehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, hyviä yhteistyötaitoja ja suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus suunnittelu- tai työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan teollisuussähköistyksen jatkuvasti kehittyvässä maailmassa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.