(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnjohtaja, rakennustekniset sekä teline- ja eristetyöt
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme parhaillaan työnjohtajia Porvoon jalostamon rakennusteknisiin sekä teline- ja eristetöihin

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavia tehtäviä:

  • Teline- ja eristystyönjohtajana organisoit ja valvot Porvoon jalostamon teollisuuseristysten ja telineiden asennuksia vastaten laadusta ja työturvallisuudesta
  • Rakennusteknisenä työnjohtajana organisoit ja valvot Porvoon jalostamon tuotannollisen infran rakennusteknisiä sekä maalaus- ja pintakäsittelytöitä: työtehtävät vaihtelevat kaivuu- ja maansiirtotöistä aina prosessiuunien teknisiin muurauksiin
  • Töiden seuranta ja raportointi
  • Yhteydenpito palveluntoimittajiin sekä sisäisiin asiakkaisiin

Tehtävien kautta saat kokemusta vaativan prosessiteollisuuden rakennusteknisten töiden toteuttamisesta ja valvonnasta sekä teline- ja eristetöiden toteuttamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä koko tuotannon, muun kunnossapidon sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.
 

Menestyksen avaimet kesätyöhön
 

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Vähintään vuoden soveltuvia opintoja tekniikan alalta
  • Kiinnostusta työnjohdollisia tehtäviä kohtaan
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme myös:

  • Aikaisempaa työkokemusta asennus-, työnjohtotehtävistä tai teollisuuden kunnossapidosta
  • Hallitset rakennusteknisten piirustusten lukemisen

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu huhti-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemukseesi.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.