(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työnjohtaja, mekaaninen
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijoita työnjohtajan (mekaaninen) tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat mekaanisten kunnossapitotöiden, kuten putkistokorjausten, lämmönvaihdin- ja säiliöhuoltojen sekä venttiilien vaihtojen, toteutuksen valvonta ja tiedonkulun varmistaminen eri sidosryhmien välillä. Tehtävässä vastaat mekaanisten kunnossapitotöiden turvallisesta ja laadukkaasta suorittamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kunnossapitojärjestelmän (M+) käyttö ja raportointi. Toimit yhteistyössä esimerkiksi palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien, laitetarkastajien ja työnjohtajien kanssa.

Odotamme sinulta meneillään olevia tekniikan alan opintoja ja kiinnostusta kunnossapitoa kohtaan. Olet motivoitunut, yhteistyötaitoinen ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon alalla.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.