(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Työhygienia-asiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Nesteen Porvoon jalostamolle kesätyöntekijää osaksi työhygienia-tiimiä!

Työtehtäväsi kesän aikana

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa työhygieniset melu- ja hiilivetymittaukset. Tehtävien kautta saat kokemusta mielenkiintoisista ja monipuolisista työhygieniatehtävistä. Saat myös näkemystä työturvallisuudesta ja kemikaalilainsäädännöstä sekä niiden käytännön toteutuksesta yhtiössämme.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Työhygienian aiempi kokemus ja/tai opinnot
  • Kemikaali- ja työturvallisuuslainsäädännön tuntemus
  • Työturvallisuuskortti
  • B-ajokortti

Tehtävä on pääasiassa päivätyötä, mutta edellyttää työajan joustoja liittyen mittauksien toteutukseen.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle tai sopimuksen mukaan.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa tai Espoossa.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo
Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.
 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.