Kesäharjoittelija, Turvallisuussuunnittelu
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Keilalahteen Engineering and Projects -yksikön Turvallisuussuunnitteluryhmään 3.5.-31.8.2021 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Työ kestää maksimissaan 4 kuukautta. Tehtävänäsi on osallistua Loviisan voimalaitoksen ja muiden laitoshankkeiden (ydin)turvallisuussuunnitteluun turvallisuussuunnitteluryhmän asiantuntijoiden apuna.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ydinvoima-alan tehtäviä sekä mahdollisuuden perehtyä mm. Loviisan ydinvoimalaitoksen hätä- ja häiriötilanteiden hallintaan mukavien työtovereiden ohjauksessa. Saat laaja-alaisen näkökulman ydinvoima-alalta sekä mahdollisuuden kehittää energia-alan osaamistasi monipuolisesti, mistä on hyötyä etenkin, jos suunnittelet uraa ydinvoimateollisuudessa.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta

Edellytämme, että olet DI-tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa. Opinnot energia-, voimalaitos, kone- tai ydinvoimatekniikasta ovat eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Olet järjestelmällinen ja tarkka etkä pelkää rutiinitehtäviäkään. Toimit hyvin ryhmässä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Kaisu Leinoon sähköpostitse kaisu.leino@fortum.com tai puhelimitse +358 40 755 3658. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405784
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: kaisu.leino@fortum.com tai puhelimitse +358 40 755 3658