Kesäharjoittelija, Turvallisuussuunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Keilalahteen Engineering and Projects -yksikön Turvallisuussuunnitteluryhmään 2.5.-31.8.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Työ kestää maksimissaan 4 kuukautta. Tehtävänäsi on osallistua Loviisan voimalaitoksen ja muiden laitoshankkeiden (ydin)turvallisuussuunnitteluun ryhmän apuna.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ydinvoima-alan tehtäviä sekä mahdollisuuden perehtyä mm. Loviisan ydinvoimalaitoksen hätä- ja häiriötilanteiden hallintaan mukavien työtovereiden ohjauksessa. Saat laaja-alaisen näkökulman ydinvoima-alalta sekä mahdollisuuden kehittää energia-alan osaamistasi monipuolisesti, mistä on hyötyä etenkin, jos suunnittelet uraa ydinvoimateollisuudessa. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme, että olet DI-tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa. Opinnot energia-, voimalaitos, kone- tai ydinvoimatekniikasta ovat eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Olet järjestelmällinen ja tarkka etkä pelkää rutiinitehtäviäkään. Toimit hyvin ryhmässä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Kaisu Leinoon sähköpostitse kaisu.leino@fortum.com tai puhelimitse +358 40 755 3658. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321190
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Kaisu Leino; kaisu.leino@fortum.com tai +358 40 755 3658