(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Turbiinimestari
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme turbiinimestaria Turbine and Generator Services-tiimiin (TGS) Lisenssikadun toimipisteeseemme Naantaliin, Jyväskylään tai Espooseen ajalle 1.5.2020– 30.9.2020. Tässä työssä pääset toimimaan turbiinimestarina höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden monipuolisissa korjaus- ja huoltotehtävissä. 

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tutustua höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin, ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä voimalaitosympäristössä. 

 

Odotamme sinulta

Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on takanasi vähintään vuosi korkeakouluopintoja kone- ja voimalaitostekniikan alalta. Toivoisimme sinulla olevan voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus työnjohtotehtävistä on eduksi, mutta matkustusvalmiutta edellytetään. Oma-aloitteisuus, kyky työskennellä tiimissä sekä suullinen ja kirjallinen englannin kielentaito ovat tehtävän hoitamisen kannalta erittäin tärkeää. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2020.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Jarmo Ivaska, Group Manager, Site Management puh. 050 3728023 arkisin klo 12.00-14.00 / jarmo.ivaska@fortum.com.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.