(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija tuotekehitykseen, Karhulan tehdas, Kotka
Ahlstrom-Munksjö Glassfibre Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Ahlstrom-Munksjön Karhulan tehdas on osa Glass Fiber Tissue -liiketoimintaa, joka valmistaa lasikuitumateriaaleja pääasiassa lattiapäällystesovelluksiin sekä rakennus- ja kuljetusteollisuuden tarpeisiin. Karhulan tehtaan lasihuovalle suurin loppukäyttäjä on lattiapäällystysteollisuus. Toimipaikalla työskentelee noin 90 henkilöä.
 
Haemme Karhulan tehtaan tuotekehitystiimiin harjoittelijaa kesän ajaksi.
 
Tuotekehitystiimissä työskentelet lasihuopatuotteiden parissa, ja päivääsi saattaa kuulua laboratoriotöitä ja testisuunnittelua. Teet analyyseja ja purat ne kirjalliseen muotoon, päivität työohjeita ja osallistut mahdollisesti koeajoihin tuotannossa.
 
Opiskelet diplomi-insinööriksi tai olet juuri valmistunut. Kiinnostuksesi kohteina voivat olla laboratoriotyöt, kemiantekniikka tai paperitekniikka. Olet kiinnostunut toimimaan teollisuuden parissa ja haluat kokeilla kesän ajan millaista olisi työskennellä tuotekehityksessä ja/tai laboratoriossa myös tulevaisuudessa. Olet oma-aloitteinen etkä pelkää tarttua toimeen. Käytännön kokemus kemian puolelta on plussaa. Osaat ajatella analyyttisesti ja kykenet tulkitsemaan esimerkiksi laboratoriotöiden tuloksia. Microsoft Office ohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja entuudestaan ja hallitset ne suvereenisti. Kommunikoit sujuvasti englanniksi.
 
Työ on pääosin toimistossa ja laboratoriossa, normaalina päivätyöaikana.
 
Kesätyö sijoittuu ajalle 1.5.-30.9.2020.
 
Haethan tähän tehtävään 8.3. mennessä nettisivujemme kautta.