(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Tuotehallinta
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää osaksi Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Tuotehallinta-tiimiä.

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtävät:

  • tuotetekninen asiakaspalvelu ja myynnin tukitehtävät
  • avustaminen myynti- ja koulutusmateriaalien tuotannossa ja käsittelyssä
  • avustaminen tarjouspyyntöjen käsittelyssä
  • osallistuminen eri tuoteryhmien reklamaatioiden käsittelyyn
  • tuote-, hinta- ja kilpailijatiedon kerääminen

Tehtävien kautta saat kokemusta ja mahdollisuuden tutustua monipuolisesti Nesteen tuotteisiin ja pääset mukaan niiden hallintaan liittyviin erilaisiin tehtäviin.

Tuotehallintatiimin tehtävänä ovat polttonesteiden, energiatuotteiden, voiteluaineiden sekä muiden erikoistuotteiden tuotehallinta ja -kehitys. Teet tiivistä yhteistyötä myyntiorganisaation ja Neste-kauppiaiden kanssa myynnin edistämiseen liittyvissä tehtävissä. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Espoon pääkonttorilla.


Menestyksen avaimet kesätyöhön


Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • edistyneitä teknisen ammattikorkeakoulun tai yliopiston opintoja
  • asiakaslähtöisyyttä, joustavaa toimintaotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja

Arvostamme myös 

  • yleisimpien Google -työkalujen käyttökokemusta
  • suomen ja englannin kielen taitoa

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää. Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan. Kesätyö ajoittuu touko-elokuu väliselle ajalle.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa face to face -haastattelu Espoossa. Kysymykset rekrytointiprosessista voi lähettää osoitteeseen summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.