(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija: Tuotantoinsinööri
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantolinjoille tuotantoinsinöörin tehtäviin

Tehtävät soveltuvat elektroniikka-, tuotantotalouden-, logistiikan-, tai mekaniikkainsinööriksi/DI:ksi valmistuville tai valmistuneille. Toimit hektisessä toimintaympäristössä yhteistyössä mm. tuotannon työntekijöiden, tiimivetäjien ja ostajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu tuotannon laatuongelmien ratkaiseminen ja prosessien jatkuva parantaminen Lean-kulttuurin mukaisesti.

Kesätyösopimukset ovat 3-4 kuukauden mittaisia. Meillä voit suorittaa myös opiskeluihisi mahdollisesti kuuluvan työharjoittelun tai tehdä lopputyön. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme reipasta asennetta ja ahkeraa otetta eri tehtäviin. Tekniset perusasiat ovat sinulla hallussa, opit uusia asioita nopeasti ja muistat pitää mielessä oman ja työkavereidesi työturvallisuuden.

Kiinnostuitko tehtävistä?

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 10.3.2019: https://www.kavokerr.com/fi-fi/workforus. Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat 25.3.2019 järjestettävään rekrytointipäivään, jossa esittelemme yrityksen toimintaa sekä haastattelemme hakijat. Kutsu rekrytointipäivään tulee sähköpostitse.

 

Avainsanat: kesätyö, kesäharjoittelu, tuotanto, elektroniikka, tuotantotalous, logistiikka, mekaniikka, Lean, laatu