(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, tuotannonsuunnittelu
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Muutama vuosi opintoja takana ja toiveissa tuotannonsuunnitteluun ja toimitusketjuun liittyvät tehtävät? Sytyt kehittämisestä ja uuden oppimisesta? Olet omimmillasi asiakasrajapinnassa ja monien sidosryhmien kanssa yhteistyötä tehdessä? Tule Muratan tuotannonsuunnitteluun kesäksi 2019!


Etsimme nyt harjoittelijaa tuotannonsuunnittelutiimiimme kesäksi 2019 Vantaan toimipisteellemme. Tuotannonsuunnittelumme vastaa tilaus-toimitusketjun hallinnasta ja tuotannon suunnittelusta, ja tavoitteemme on luoda tuotannollemme edellytykset asiakaskysyntään perustuvaan oikea-aikaiseen ja tehokkaaseen toimintaan. Tuotannonsuunnittelutiimin harjoittelijana pääset osallistumaan tuotantolaitoksemme tilaus-toimitusketjun hallintaan sekä tuotannonsuunnitteluun. Työpäiviisi sisältyy esimerkiksi suunnittelua, tuotannonohjaus- ja myyntijärjestelmätietojen ylläpitoa, tilausten käsittelyä sekä kommunikointia asiakasrajapinnassa. Tässä roolissa varmistat yhteistyössä tuotanto-organisaation ja muiden tukifunktioidemme kanssa toimitusketjumme toimivuuden. Tulet osaksi tehokasta viiden hengen tiimiämme, jossa jokaisella on omat vastuualueensa.


Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kartuttaa työkokemusta kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja tietysti timanttisen tiimimme parissa. Meillä näet, millaista on tuotannonsuunnittelu korkeiden laatuvaatimusten tuotteita valmistettaessa ja olet mukana kehittämässä prosessia, jossa loppuasiakkaina on mm. autoteollisuuden ja terveysteknologian merkittäviä yrityksiä.


Tehtävään hakevalta odotamme:


  • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. toisen vuoden tradenomi tai tuotantotalouden insinööri).
  • Aikaansaavaa ja omatoimista työskentelyotetta.
  • Hyvää paineensietokykyä.
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet haasteita pelkäämätön tyyppi ja sytyt tehtävistä, joissa saa toimia sekä sisäisten sidosryhmien että kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Sovit tiimiimme, jos olet positiivinen ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen.


Kuulostiko sinulle sopivalta kesätyöltä? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n ja lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Alamme haastatella hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä saat Riku Hinkkaselta sähköpostitse (etunimi.sukunimi(at)murata.com). Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.