(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, tuotannonkehitys
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Oletko tuotannonkehitystehtävistä innostunut tekniikan alan opiskelija ja etsit kesätyötä, jossa voisit kehittää itseäsi monipuolisissa tehtävissä? Ovatko jatkuva parantaminen, kehitysprojektit ja Lean sinun juttusi? Hae Muratalle kesäksi 2019!


Etsimme nyt insinööriharjoittelijaa työskentelemään tuotannonkehitystiimissämme kesällä 2019. Tuotannonsysteemikehitystiimin tavoitteena on tehdä Muratan tuotantojärjestelmästä entistä tehokkaampi, joustavampi ja kilpailukykyisempi hyödyntäen ennakkoluulottomasti uusimpia ratkaisuja, teknologioita sekä toimintamalleja. Tiimin tehtäväkenttä kattaa kaikki tuotantomme eri alueet ja sisältää erilaisia tuotannonsuunnittelu- ja kehitystehtäviä sekä tulevaisuuden kehitysprojekteja, joissa kantavia teemoja ovat mm. Smart Factory, automaatio ja IOT-ratkaisut. Harjoittelijanamme tehtäviisi kuuluvat erilaiset päivittäiset tuotannonkehityksen avustavat tehtävät: Kaizen-parannusehdotusten toteutus, Lean-menetelmien edistäminen, tuotannonohjauksen kehittäminen, tuotannon seuranta ja kapasiteettimittaukset sekä erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen. Tulet osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden tiimiläisten ja organisaation eri funktioiden kuten projektitiimien, tuotannon esimiesten, prosessinkehityksen, kunnossapidon, laadun ja tuotannontyöntekijöiden kanssa.


Kesä kehitystiimissämme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittää asiantuntijuuttasi, sillä pääset toimimaan hyvin laajan tehtäväkentän parissa sekä kehittämään tuotantomme sisäisiä järjestelmiä konkreettisella tasolla. Työskentely korkeiden laatuvaatimusten tuotannossa, jatkuvan parantamisen edelläkävijäyrityksessä antaa sinulle tietotaitoa, jota voit hyödyntää myös tulevaisuudessa. Onnistuneen kesän jälkeen on mahdollista ja toivottavaa jatkaa tehtävissä myös osa-aikaisena opintojen ohella.


Tehtävään hakevalta odotamme:


  • Soveltuvia teknisiä opintoja (esim. 2.-3. vuoden insinööri- tai DI-opiskelija).
  • Innostusta jatkuvaan parantamiseen ja toimintatapojen kehittämiseen Lean-menetelmiä hyödyntäen.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suomen ja englannin kielellä.
  • Hyvät Excel-taidot sekä tuntemus tuotantojärjestelmistä ja SQL:stä katsotaan eduksi.

Sovit tiimiimme, jos olet luonteeltasi aikaansaava, omatoiminen ja idearikas, ja sinulla on rohkeutta tarttua uusin asioihin. Emme odota, että hallitset jo kaiken vaan, että olet innostunut juuri näistä tehtävistä ja haluat kasvaa, kehittyä ja kehittää kanssamme.


Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä rekrytointijärjestelmäämme CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä 28.2.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukeväästä.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja antaa tarvittaessa Timo Kyllönen (Manager, Production System Development). Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla timo.kyllonen(at)murata.com tai puhelimitse +358400585413 torstaisin klo 15:00-16:00. Lue lisää Muratasta www.muratafinland.com.