(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija tuotannon esimieheksi
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Eatonin UPS -laitteita löytyy monista paikoista, ne varmistavat maailman suurimpien risteilyalusten sähkövjärjestelmiä ja pitävät Facebookin serverit toiminnassa. Näitä kansainväliselle bisnekselle kriittisiä laitteita valmistetaan Eatonin Espoon tehtaalla, jonne haemme insinööriopiskelijaa kesäharjoitteluun vastaamaan tuotannon esimies- ja kehitystehtävistä.

Kesä- ja lomakauden aikana harjoittelijan vastuulla on linjaesimiehenä toimiminen. Kokeneempien esimiesten tukemana harjoittelija johtaa kokoonpanolinjan toimintaa, varmistaa linjan toimivuuden sekä hoitaa muita päivittäiseen esimiestyöhön liittyviä tehtäviä. Harjoittelujaksoon kuuluu myös erilaisten kehityshankkeiden suunnittelu ja toteutus lean -ajattelun mukaisesti. Tehtävän tarkka sisältö ja kehitysprojektit sovitaan erikseen valitun henkilön kanssa.

Mitä haemme:

  • Tekniikan (insinööri)opiekelijaa (amk tai korkeakoulu). Sähkö-, tuotantotalous-, tuotantotekniikka-, kone- sekä automaatio-opinnot kaikki antavat hyvän pohjan työhön.
  • Henkilöä, jolla on mahdollisesti aiempaa kokemusta sähkö- tai elektroniikka-alan tuotannosta. Esimieskokemus ei ole välttämätöntä työhön.
  • Henkilöa, jolla on halu toimia esimiehenä ja vastata muiden toiminnasta.
  • Oma-aloitteista henkilöä, joka pitää kehittämisestä ja toiminnan tehostamisesta.

Kesätyö Eatonilla tarjoaa mahdollisuuden tutustua globaalin yrityksen toimintaan sekä kehittää omia esimiesvalmiuksia. Kiinnostava ympäristö ja innostavat kollegat varmistavat viihtyisän kesän Eatonilla. Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 mennessä.